Uhtua Akustik -akustiikkalevy

Varastossa
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

Tarvitsetko katseenkestävää ratkaisua akustointiongelmiin tai näyttävää apua kolkon tilan äänimaiseman parantamiseen?


Uhtua Akustik -akustiikkalevy on näyttävä ja toimiva kelorimasta ja -rungosta sekä akustiikkalevystä valmistettu sisustuselementti, joka tutkitusti sekä vaimentaa että hajottaa ääntä.


Uhtua Akustikille on suoritettu testit Zenner Oy:n kalibroidussa äänilaboratoriossa: testitulosten mukaan se absorboi eli vaimentaa ja diffusoi eli hajottaa ääntä. Akustiikkalevy toimii etenkin keski- ja korkeiden taajuuksien vaimentamiseen ja diffusointiin. Tutustu testituloksiin.


Yksittäinen Uhtua Akustik -akustiikkaelementti koostuu neliönmuotoisesta puurungosta, akustiikkalevystä sekä kelosta valmistetuista rimoista. Rimojen välisessä etäisyydessä on tuotekohtaista vaihtelua kelorimojen epäsymmetrisyydestä johtuen, jonka ansiosta jokainen elementti on uniikki. Silti yhtä toimiva.


Kauniin ulkonäkönsä ja toimivan rakenteensa ansiosta Uhtua Akustik käy niin koteihin, julkisiin tiloihin kuin studioihinkin. Yksittäinen akustiikkaelementti auttaa jo alkuun, mutta useamman Uhtua Akustikin avulla luot ainutlaatuisen ja käytännöllisen taideteoksen.


TEKNISET TIEDOT:

Koko: 590 mm * 590 mm.

Syvyys: n. 70 mm. Syvyys vaihtelee hieman johtuen kelorimojen luontaisesta kokovaihtelusta.

Akustiikkaelementti: musta 30 mm paksu turvepohjainen Konto-akustiikkalevy.

Asennus: kiinnitetään seinään ruuveilla.Johtuen kelon luonteesta, on jokainen Uhtua Akustik -akustiikkalevy ainutlaatuinen, joten valmis tuote saattaa poiketa ulkonäöllisesti tuotekuvista.