Uhtua Akustik -akustiikkalevy

Varastossa
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

Uhtua Akustik -akustiikkalevy on näyttävä ja toimiva kelorimasta ja -rungosta sekä akustiikkalevystä valmistettu sisustuselementti, joka tutkitusti sekä vaimentaa että hajottaa ääntä.

Uhtua Akustikin käyttökohteita ovat kaikki tilat missä tarvitaan äänen vaimennusta kuten studiot, isot julkiset tilat, rappukäytävät, avarat kodit ja kaikuvat aulat eli kaikki tilat missä kaivataan näyttävää äänimaiseman kohennusta.

Testatusti toimiva akustiikkalevy

Uhtua Akustikille on suoritettu testit Zenner Oy:n kalibroidussa äänilaboratoriossa: testitulosten mukaan Uhtua Akustik sekä absorboi eli vaimentaa että diffusoi eli hajottaa ääntä. Akustiikkalevy toimii etenkin keski- ja korkeiden taajuuksien vaimentamiseen ja diffusointiin. Tutustu testituloksiin.

Upean ulkonäkönsä ja toimivan rakenteensa ansiosta Uhtua Akustik käy siis mm. koteihin, julkisiin tiloihin kuin äänitysstudioihinkin. Yksittäinen akustiikkaelementti auttaa jo alkuun, mutta useamman Uhtua Akustikin avulla luot ainutlaatuisen ja käytännöllisen akustikkateoksen.

TEKNISET TIEDOT:

Yksittäinen Uhtua Akustik -akustiikkalevy koostuu neliönmuotoisesta puurungosta, akustiikkalevystä sekä kelosta valmistetuista rimoista. Rimojen välisessä etäisyydessä on tuotekohtaista vaihtelua kelorimojen epäsymmetrisyydestä johtuen, joten jokainen akustiikkaelementti on uniikki. Silti yhtä toimiva.

Koko: 590 mm * 590 mm.

Syvyys: n. 70 mm. Syvyys vaihtelee hieman johtuen kelorimojen luontaisesta kokovaihtelusta.

Akustiikkaelementti: musta 30 mm paksu turvepohjainen Konto-akustiikkalevy.

Asennus: kiinnitetään seinään ruuveilla.


Johtuen kelon luonteesta, on jokainen Uhtua Akustik -akustiikkalevy ainutlaatuinen, joten valmis tuote saattaa poiketa ulkonäöllisesti tuotekuvista.