Huliswood Oy - Kaikkea kelosta

Huliswood Oy on 90-luvun alussa Karstulaan perustettu Suomen johtava kelonalan yritys. Koko pitkän historian ajan on toiminnan perustana ollut laatu, luotettavuus ja loistava palvelu. Kaikki Huliswoodin käyttämä kelo korjataan ympäristö huomioiden ja luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen. Tällä hetkellä keloa saadaan pohjoisen yhteismetsistä.

Huliswood on ollut vuosien saatossa mukana rakentamassa useita näyttäviä kelokohteita niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, pääasiassa Keski-Euroopassa. Huliswood on rakentanut niin maailman suurimman kelosaunan kuin lukuisia hotelleja, ravintoloita, huviloita ja muita kohteita. Tutustu Huliswoodin kelorakennuprojekteihin tarkemmin.

Lisäksi Huliswood on rakentanut lukuisia mökkejä, huviloita ja omakotitaloja yksityisasiakkaille. Myös erilaiset pihapiirin rakennukset, kuten kodat, roskakatokset, huussit ja kesäkeittiöt ovat osa valikoimaa.

Myös sisustustuotteet, kuten kelopaneeli, huonekalut, akustiikkalevyt ja valaisimet ovat kuuluneet valikoimiin pitkään. Niitä on toimitettu sekä osana suurempia kokonaisuuksia kuin yksittäisinä tuotteina. Viimeisin lisäys kelotuotevalikoimaamme on piha- ja puutarhatuotteet.

Kaikki verkkokaupassamme myynnissä olevat tuotteet valmistetaan joko omalla tehtaallamme Karstulassa tai lähiseudulla olevien yhteistyökumppaneidemme tiloissa.

Huli-Saunat

Huliswoodilla on myös oma pihasauna-mallisto eli Huli-Saunat, johon kuuluu kolme eri kokoista valmissaunaa sekä Villi-Huli, joka nimensä mukaisesti muokkautuu joko saunaksi, varastoksi, majoitustilaksi tai vaikka etätyöhuoneeksi.

Arktinen mänty

Kelon lisäksi Huliswood käyttää nykyään myös arktista mäntyä. Arktinen mänty on on Pohjois-Suomessa kasvava tiivissyinen puu, joka on erinomainen rakennusmateriaali. Esimerkiksi Huli-Saunat on mahdollista saada pyöreän kelon lisäksi arktisesta männystä valmistetusta pelkkahirrestä.

Kelosta valmistettu pihasauna metsäjärven rannalla.
Kelopelkkatalon avara ja valoisa olohuone.
Sauna, jonka seinät on tehty kelopaneelista ja lauteet kelolankuista.