Huliswood Oy - Kaikkea kelosta

Huliswood Oy on 90-luvun alussa Karstulaan perustettu Suomen johtava kelonalan yritys. Koko pitkän historian ajan on toiminnan perustana ollut laatu, luotettavuus ja loistava palvelu. Kaikki Huliswoodin käyttämä kelo korjataan ympäristö huomioiden ja luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen. Olemme tuoneet ja jalostaneet keloa Venäjän Karjalasta 90-luvulta saakka. Lue lisää kelon hankinnasta.

Huliswood on ollut vuosien saatossa mukana rakentamassa useita näyttäviä kelokohteita niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, pääasiassa Keski-Euroopassa. Huliswood on rakentanut niin maailman suurimman kelosaunan kuin lukuisia hotelleja, ravintoloita, huviloita ja muita kohteita. Tutustu Huliswoodin kelorakennuprojekteihin tarkemmin.

Myös sisustustuotteet, kuten kelopaneeli, huonekalut ja valaisimet ovat kuuluneet valikoimiin pitkään. Niitä on toimitettu sekä osana suurempia kokonaisuuksia kuin yksittäisinä tuotteina. Viimeisin lisäys kelotuotevalikoimaamme on piha- ja puutarhatuotteet.

Kaikki verkkokaupassamme myynnissä olevat tuotteet valmistetaan joko omalla tehtaallamme Karstulassa tai lähiseudulla olevien yhteistyökumppaneidemme tiloissa.