Kelolattialankku 40*190 mm

93,00 €

(1 m² = 93,00 €)
Toimitusaika: 14-28 päivä(ä)

Kuvaus

Haluatko lattiaksi satoja vuosia vanhasta kelopuusta valmistetun puulattian, jolla on sielu ja historia?


Kelolattialankussa vaihtelee punertava sydänpuu ja vaaleampi pintapuu. Lattiasta ei tule tasaisen väristä, vaan lattiaan tulee luonnollista värivaihtelua. Oksat kuuluvat osaksi kelolattiaa, mutta niitä ei kannata suotta pelästyä. Eivät ne tipahda pois. Kestävät kyllä. Kuten jokainen kelo, niin on jokainen kelolattiakin erilainen. Kuten jokainen kelo, niin on jokainen kelolattiakin erilainen.


Kelolattia sopii mainiosti niin vapaa-ajan asuntoihin ja mökkeihin kuin uusiin omakotitaloihin. Myös vaativiin (ja helppoihin, jos semmosia nyt on) perinnerakennuskohteisiin kelolattialankku on passeli valinta. Kelolattian vaatii allensa kunnon koolaukset eli aluspuut.


Huliswoodin kelolattialankku valmistetaan yhteistyössä Jokisuu Works Oy:n kanssa. Jokisuu Works on valmistanut lattialautoja Kyyjärvellä 80-luvulta asti. Lattialaudat valmistetaan PonttiSet-menetelmällä. Se tarkoittaa, että lattialankut on päätypontattu, mikä taas tarkoittaa, että lattialankut on helppo asentaa ja eikä hukkapaloja jää paljon. Lue lisää.


Vakiona lattialankkuja valmistetaan myös koossa: 28*145 mm, hinta 80 €/m². Tilauksesta valmistamme myös muita kokoja.


HUOM! Kelolattialankut tilataan neliöissä eli lisää määrä kohtaan ostettava neliömäärä.


Kelolattialankku vaatii erikoiskuljetuksen. Kuljetuskustannukset riippuvat neliömäärästä. Kuljetus laskutetaan toteutuneen mukaan jälkikäteen. Hinta-arvion kuljetuskustannuksista saat pirrauttamalla tehtaalle 040 487 9970 tai kysymällä sähköpostilla kauppa@huliswood.fi. Saatuamme tilausvahvistuksen, otamme yhteyttä ja sovitaan kuljetuksen yksityiskohdat.