Kelolattialankku

alkaen 80,00 €

Toimitusaika: 14-28 päivä(ä)

Kuvaus

Haluatko lattiaksi satoja vuosia vanhasta kelopuusta valmistetun puulattian, jolla on sielu ja historia?


Kelolattialankussa vaihtelee punertava sydänpuu ja vaaleampi pintapuu. Lattiasta ei tule tasaisen väristä, vaan lattiaan tulee luonnollista värivaihtelua. Oksat kuuluvat osaksi kelolattiaa, mutta niitä ei kannata suotta pelästyä, ne pysyvät lattiassa. Kuten jokainen kelo, niin on jokainen kelolattiakin erilainen.


Kelolattia sopii mainiosti niin vapaa-ajan asuntoihin ja mökkeihin kuin uusiin omakotitaloihin. Myös vaativiin perinnerakennuskohteisiin kelolattialankku on passeli valinta. Kelolattian vaatii allensa kunnon koolaukset eli aluspuut.


Huliswoodin kelolattialankku valmistetaan yhteistyössä Jokisuu Works Oy:n kanssa. Jokisuu Works on valmistanut lattialautoja Kyyjärvellä 80-luvulta asti. Lattialaudat valmistetaan PonttiSet-menetelmällä. Eli lattialankut on päätypontattu, joten lattialankut on helppo asentaa, eikä hukkapaloja juuri jää. Lue lisää.


Vakiona lattialankkuja valmistetaan kahdessa koossa: 28*145 mm, hinta 80 €/m² ja 90*140 mm, hinta 93 €/m². Tilauksesta valmistamme myös muita kokoja.


HUOM! Kelolattialankut tilataan neliöissä eli lisää määrä kohtaan ostettava neliömäärä.


Kelolattialankku vaatii erikoiskuljetuksen. Kuljetuskustannukset riippuvat neliömäärästä. Kuljetus laskutetaan toteutuneen mukaan jälkikäteen. Hinta-arvion kuljetuskustannuksista saat pirrauttamalla tehtaalle 040 487 9970 tai kysymällä sähköpostilla kauppa@huliswood.fi. Saatuamme tilausvahvistuksen, otamme yhteyttä ja sovitaan kuljetuksen yksityiskohdat.